Bouwmarkt met omheind buitenterrein en royaal modern woonhuis (verkocht)

Zeeland - Wemeldinge | Referentienummer: 10708

Op goede (zicht) locatie gelegen bouwmarkt met uitstekende parkeermogelijkheden. De bouwmarkt wordt te koop aangeboden als een zelfstandige onderneming en niet gelieerd aan een keten of formule, er is wel een mogelijkheid om als bijvoorbeeld Hubo, verder te gaan.

De bouwmarkt is gevestigd op een A1 locatie in de gemeente Kapelle. Het pand is eigendom. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid (op een groot parkeerterrein recht voor de deur) en heeft een grote vaste klantenkring.

De bouwmarkt heeft een bijzondere positie in de regio en in het dorp Wemeldinge en staat al jaren goed bekend. Ook de toeristen die in het seizoen verblijven op de vele campings en het vakantiepark weten de weg goed te vinden voor hun doehetzelf artikelen en klussen in en rondom hun vakantieverblijven. De bouwmarkt is kleinschalig met een persoonlijke benadering en een hoge servicegerichtheid.

Men beschikt over circa 440m² verkoopwinkelruimte, en circa 94 m² werkplaatsruimte. Op het omheinde buitenterrein met een oppervlakte van meer dan 600 m² heeft men voldoende ruimte voor stalling van voorraad etc.

Het naastgelegen woonhuis voldoet aan de moderne eisen en is mooi afgewerkt en beschikt onder meer over een ruime woonkamer met open keuken, badkamer en 4 slaapkamers.

De bouwmarkt wordt aangeboden inclusief de inventaris met o.a. diverse winkelstellingen, zaagtafels, een bedrijfsbus, heftruck etc.

De ondernemer wil de bouwmarkt verkopen/verhuren vanwege de pensioengerechtigde leeftijd. Na overname wil de huidige eigenaar de overgang naar de nieuwe eigenaar graag intensief ondersteunen.

Diverse opties van overname zijn bespreekbaar. Geschikt voor kandidaten uit de branche die een eigen onderneming willen starten. Ook zeer geschikt voor bedrijven die hun bedrijfsactiviteiten willen integreren met deze bouwmarkt.

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Vloeroppervlakte bruto 634 m2
Vloeroppervlakte verkoop 440 m2
Woonoppervlakte 143 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Wemeldinge
Parkeerruimte Groot parkeerterrein direct voor de deur
Omschrijving ligging Regiofunctie
Watersportplaats
Toeristische locatie
Aan of bij bedrijventerrein
 
Aanvaarding
In onderling overleg