Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Bedrijfsruimte te koop

Bedrijfsruimte

KAART REAGEER TERUG
 
Referentienummer: 10714
 
Omschrijving object:

Bedrijfsruimte gelegen op een kleinschalig industrieterrein Eindewege te 's-Heer Arendskerke, gemeente Goes. Uitstekende ligging nabij de op- en afrit van de A58. Dit object bestaat uit 2 aangesloten bedrijfsloodsen voorzien van 1 elektrische overhead deur en 1 handmatige overheaddeur. Het object beschikt over een inpandige verkoopruimte, pantry, vleesverwerkingsruimte en kantoorruimte welke thans als woonruimte in gebruik is.
Dit object is geschikt voor meerdere doeleinden.

Huidig gebruik
Het object is thans in gebruik als verwerkingsruimte voor vleesproducten t.b.v.levering aan horeca en particulieren. Het voormalige kantoor en de winkelruimte zijn momenteel in gebruik als woonruimte. Dit object is uitermate geschikt  voor verschillende doeleinden, een volledige lijst met mogelijkheden conform het bestemmingsplan vindt u terug in de brochure.

Inventaris:
Overname van de huidige aanwezige inventaris is bespreekbaar. De inventaris bestaat o.a. uit diverse koel/vriescellen, keukenapparatuur en werkbanken.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere personenauto's en/of kleine bestelwagens en op de openbare weg is voeldoende parkeerruimte. 

 
Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak € 260.000  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.o.t.k.
 
Kenmerken
Vloeroppervlakte bruto 376 m2
Vloeroppervlakte verkoop 41 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio 's-Heer Arendskerke
Parkeerruimte Voldoende op eigen terrein
Omschrijving ligging Aan of bij bedrijventerrein
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Noordweegseweg 6 te 's-Heer Arendskerke". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: