Kantoor - / Bedrijfsruimte (verkocht)

Noord-Brabant - Hoogerheide | Referentienummer: 10638

Kantoor annex bedrijfsruimte gelegen aan de doorgaande weg te Hoogerheide. Dit object is gebouwd in drie fases. De eerste fase in 1967 en de laatste fase is gebouwd in 1990. Dit object kan opgesplitst worden in 2 aparte gebouwen. Het eerste gebouw bevat 2 type ruimtes. Op de begane grond is een werkruimte, kantine en toilet met een totale oppervlakte van 864 m². Op de eerste verdieping is een kantoorruimte van 216 m². Het andere gebouw is gesitueerd achter het eerste en bestaat uit een loods van 720 m² te bereiken via een naastgelegen weg op eigen terrein, thans dienende voor opslag.

Omgeving:

Bedrijfsruimte gelegen aan de doorgaande weg naar Hoogerheide. De belendingen zijn veelal huizen en kleine bedrijven. Er is een uitstekende aansluiting op de A58. Hoogerheide ligt centraal in Zuidwest-Nederland.

Huur:

De bedrijfsruimtes kunnen per deel of in zijn geheel gehuurd worden. Het voorste gebouw is met name geschikt als klein bedrijfsverzamelgebouw. De kantoorruimte is 216 m². met een centrale ontvangstruimte. Het voorste gebouw is ook geschikt voor bedrijven die zowel werkruimte als kantoorruimte nodig hebben.
Het tweede gebouw bevindt zicht aan de achterzijde van het perceel. Te bereiken via een naastgelegen weg op eigen terrein. Thans is deze loods in gebruik als opslagruimte.

Koop:

Het gehele object wordt ook door ons te koop aangeboden.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden!
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs onroerende zaak
 
Kenmerken
Vloeroppervlakte bruto 2856 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Noord-Brabant
Regio Hoogerheide
Parkeerruimte Voldoende op eigen terrein
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan of bij bedrijventerrein
 
Aanvaarding
In onderling overleg