Beleggingsobject (verkocht)

Zuid-Holland - Ouddorp | Referentienummer: 10717

Dit fraaie beleggingsobject is gelegen op Bungelowpark "Noordzeepark" in Ouddorp, met het Noordzee strand op loopafstand met recht een goede locatie te noemen. 

In het betreffende object zijn 2 verhuurunits gevestigd, te weten een café-restaurant met woonhuis en een verhuurkantoor (vakantiewoningen en fietsen). Het object heeft één aansluiting van de nutsbedrijven, verrekening vindt onderling tussen huurders plaats. Beide units hebben een doorlopende huurovereenkomst. Meer informatie over de huurcondities vermelden wij in de brochure, deze kunt u bij ons opvragen. 

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is het op twee na grootste dorp van Goeree-Overflakkee. Het dorp is landelijk gelegen. Per 1 januari 2017 telt het dorp 5.832 inwoners. Ouddorp heeft zich de afgelopen jaren sterk toeristisch ontwikkeld. Het object is gelegen aan de toegangsweg naar bungalowpark “Noordzeepark”. Dit bungalowpark is gelegen aan de Oude Nieuwlandseweg op loopafstand van het strand en beschikt over ruim 500 vakantiewoningen. Aan de Oude Nieuwlandseweg bevinden zich o.m. nog een groot hotel (Fletcher), meerdere recreatieterreinen, Roompotvakantiepark Duynhille, strandpark Duynhille 2, RCN Vakantiepark Toppershoedje, diverse B&B’s, Vakantiepark De Klepperstee, etc..
 

Het te verwachten netto aanvangsrendement bedraagt meer dan 8%.

Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 2445 m2
Vloeroppervlakte bruto 610 m2
Vloeroppervlakte verkoop 251 m2
Woonoppervlakte 119 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zuid-Holland
Regio Ouddorp
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging Badplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg