Beleggingsobject

Zeeland - Sas van Gent | Referentienummer: 10738

Dit beleggingsobject is gelegen in het centrum.Sas van Gent is centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen nabij de belgische grens, aan het kanaal van Gent naar Terneuzen en telt circa 3.780 inwoners. Sas van Gent met zijn Kanaaleiland waar aan de ene kant het schitterende openlucht zwembad en tennisbanen zich bevinden en aan de andere kant de 'nostalgische' haven met haar oude schepen. Sas van Gent is een uitstekende uitval basis om zich te vestigen, een dagje naar Terneuzen 15 km of naar Gent in België 30 km, of naar de Nederlandse kust zoals Cadzand-Bad of Nieuwvliet-Bad beide op 45 km afstand hier vandaan en beide plaatsen zijn voorzien van brede zandstranden.

In het betreffende object zijn 2 verhuurunits gevestigd met 2 verschillende huurders, te weten een Cafetaria/snackbar en een bovenwoning met zelfstandige opgang. Beide units hebben een doorlopende huurovereenkomst. Meer informatie over de huurcondities vermelden wij in de brochure, deze kunt u bij ons opvragen. 

Het netto aanvangsrendement op basis van de vraagprijs bedraagt 6,8% Voor meer informatie vraag het verkoopmemorandum op via ons kantoor.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak € 275.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 343 m2
Vloeroppervlakte bruto 189 m2
Woonoppervlakte 89 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Sas van Gent
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg