Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Horeca te koop

Hotel-Restaurant met privé-appartement, terras en streekshop.

KAART REAGEER TERUG
 
Referentienummer: 10668
 
Omschrijving object:

Hotel-Restaurant met privé-appartement, terras en streekshop ter overname aangeboden in het historische stadje Aardenburg. Aardenburg is gelegen op crica 15 kilometer van de Zeeuws-Vlaamse kust in de regio Sluis. Uitstekende uitvalsbasis voor bezienswaardigheden zoals Sluis, Middelburg, Veere, Brugge, Gent en Knokke. Er zijn veel fietsroutes gelegen in de directe omgeving.

Dit object beschikt over een restaurant met 36 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het terras, sfeervol loungegedeelte, 9 hotelkamers, privé-appartement en een streekshop waarin men een ruim assortiment uit Zeeland en Vlaanderen aanbiedt..

De hotelkamers zijn netjes ingericht en alle kamers beschikken uiteraard over een natte cel. Het restaurant heeft een sfeervolle romeinse inrichting. In de lounge is het heerlijk toeven bij de haard met een aperitief voor het diner of natafelen onder het genot van een kopje koffie. De keuken is zeer compleet ingericht en beschikt over alle noodzakelijke apparatuur. De streekshop is in de voormalige paardenstal gevestigd, waar de authentieke elementen nog zichtbaar zijn.

Geen afnameverplichtingen en geen overname van personeel (wel bespreekbaar). Parkeergelegenheid voor de deur.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 4.274  
  Per maand exclusief BTW
Koop is bespreekbaar
Vraagprijs onroerende zaak N.o.t.k.  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 85.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 385 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende direct voor het hotel.
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
 
Aanvaarding In onderling overleg.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Markt 2 te Aardenburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: