Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Horeca te koop

(Eet)Café met terras en 2 bovenwoningen

BEKIJK 360°VIDEOFLOORPLANNERKAART REAGEER TERUG
 
Referentienummer: 10701
 
Omschrijving object:

Centraal in het dorp Sint-Annaland gelegen (eet)café met feestzaal en twee bovenwoningen (waarvan 1 permanent verhuurd).
 
Café
Het café is voorzien van een grote bar, diverse zitjes en een biljart. Via een schuifwand kan de naastgelegen feestzaal bij het café worden getrokken. Voor het café ligt een sfeervol terras met circa 20 zitplaatsen. In 2020 wordt in opdracht van de gemeente het Havenplein geherstructureerd, dit biedt uitbreidingsmogelijkheden voor het terras.
 
Feestzaal
De feestzaal beschikt over een bar, 3 pokerbars, een (binnen) barbecue met afzuigkap en diverse zitjes met totaal circa 80 zitplaatsen. De zaal beschikt over een eigen entree, garderobe en toegang tot de gezamenlijke toilettengroep. Café en zaal kunnen naast elkaar voor verschillende doelgroepen worden uitgebaat.

Keuken
De keuken is praktisch ingericht en beschikt over alle benodigde apparatuur voor zowel lunch als diner.
 
Bovenwoningen
Dit object heeft twee zelfstandige bovenwoningen waarvan 1 permanent verhuurd voor € 600,- incl. gas/water/licht. De andere woning wordt bewoond door de eigenaren/exploitanten en beschikt over een ruime woonkamer, moderne badkamer met bubbelbad, douche en 3 slaapkamers.

 
Afnameverplichtingen
Overname van 1 personeelslid (32 uur p/w), speelautomatenverplichting van De Boog speelautomaten. Geen brouwerijverplichting.

 
Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 410 m2
Vloeroppervlakte bruto 563 m2
Vloeroppervlakte verkoop 204 m2
Woonoppervlakte 110 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Ja
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Sint-Annaland
Parkeerruimte Voldoende direct voor de deur
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Havenplein 7-9 te Sint-Annaland". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: