Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Horeca te koop

Casco Horecapand met terras (verhuurd o.v.b.)

FLOORPLANNERKAART REAGEER TERUG
 
Referentienummer: 10702
 
Omschrijving object:

In het centrum van Kapelle gelegen casco horecapand met een uitstekende zicht- en attentiewaarde. Verhuurder is bereidt in dit pand de benodigde bouwkundige aanpassingen te doen zodat het geschikt is voor een horecafunctie. Buitenom een chinees restaurant kent het dorp Kapelle (6.000 inwoners) geen restaurant. Dit hoekpand leent zich uitstekend voor een restaurant functie. Op de begane grond (146 m²) kunnen circa 70 zitplaatsen worden gerealiseerd. Op de begane grond bevinden zich verder nog de toilettengroep (nog te bouwen), en een royale ruimte voor de keuken met vries- c.q. koelopslag. Op de verdieping (29 m²) nog ruimte voor opslag, personeel en/of kantoor.

Het betreft hier een pand wat in casco staat wordt opgeleverd. Er is geen overname van een bedrijfsexploitatie maar u dient wel rekening te houden met gebruikelijk kosten van afwerking en inrichting. De verbouwing start in overleg met de nieuwe huurder.

Gïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 271 m2
Vloeroppervlakte bruto 229 m2
Vloeroppervlakte verkoop 145 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Kapelle
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Kerkplein 45 te Kapelle". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: