Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Horeca te koop

Paviljoen met groot terras

BEKIJK 360°VIDEOFLOORPLANNERKAART REAGEER TERUG
 
Referentienummer: 10706
 
Omschrijving object:

Op unieke locatie aan het Volkerak gelegen, geheel vrijstaand object, met een schitterend zicht op de scheepvaart.

Café-restaurant (257 m²) met een fabelachtig uitzicht over het water. Het restaurant is middels een panelenwand te splitsen in een restaurantgedeelte (circa 80 zitplaatsen) en een zaal (capaciteit voor ruim 100 personen). Er zijn 2 gescheiden toilettengroepen alsmede 2 entree’s, zodat een feest en de reguliere restaurantbezoekers volledig gescheiden kunnen worden. Verder beschikt men nog over een royale, volledig betegelde keuken (37 m²); een mindervalide toilet en opslag ruimten in het souterrain (respectievelijk 148 m², 44 m² en 47 m².

Het bedrijf beschikt over een bijzonder mooi gelegen terras met 100 zitplaatsen (deels verwarmd) direct aan het water.

Het object ligt aan een voormalige werkhaven (de Galathese haven), met daarin een aanlegsteiger voor plezierjachten. Verder beschikt men ook nog over 8 Camperplaatsen aan de haven. Het beheer van zowel de steiger als de Camperplaatsen komen voor rekening van de exploitant, uiteraard zijn de opbrengsten via het lig- en stageld ook voor de exploitant.

Het pand is v.v. dubbel glas, elektrische verwarming middels o.a. 160 zonnepanelen en 2 warmtepompen. Gekookt wordt er op propaan. Vrij van brouwerij en speelautomaten. Geen overname van personeel.

Naast het object ligt een kinderbuitenspeelplaats (eigendom en beheer bij derden, geen horecavoorziening). Gelegen aan een fietsroute. Ruime gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 2.650  
  Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 89.500
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1275 m2
Vloeroppervlakte bruto 650 m2
Vloeroppervlakte verkoop 257 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zuid-Holland
Regio Ooltgensplaat
Parkeerruimte Voldoende direct voor de deur
Omschrijving ligging In Buitengebied
Toeristische locatie
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Mariadijk 2 te Ooltgensplaat". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: