Hotel-Restaurant met terras en bovenwoning

Zeeland - Retranchement | Referentienummer: 10713

Bijzonder sfeervol Hotel-Restaurant gelegen nabij de Zeeuwse kust in Retranchement (regio Cadzand). Het bedrijf beschikt over een terras aan de voorzijde en een gezellig tuinterras aan de achterzijde. Vanuit het sfeervolle restaurant verzorgt men o.a. ontbijt, lunch en diner. De keuken is praktisch en zeer compleet ingericht met o.a. een aparte spoelkeuken. De 9 hotelkamers (8 tweepersoons en 1 vierpersoons) zijn modern en goed ingericht en beschikken allen over een douche, toilet, tv en draadloos internet. De kamers zijn altijd rookvrij geweest, beschikken over een klein terrasje voor de kamer en zijn direct vanaf buiten te bereiken. Het bedrijf is instapklaar.
 
Er is een bovenwoning aanwezig welke o.m. beschikt over een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer v.v. douche wastafel en toilet.
 
Retranchement is gelegen op circa 3 km afstand van Cadzand-Bad en de Zeeuwse kust. Deze regio kent de laatste jaren een enorme toestroom van onder andere Belgische toeristen die vanuit Knokke steeds meer de kant van Zeeuws-Vlaanderen opkomen vanwege de goede stranden en de natuur. Daarnaast zijn er forse uitbreidingen van de verblijfsaccommodaties (vakantieparken) waardoor het gebied zich mag verheugen over steeds meer bezoekers. Natuurgebied Het Zwin ligt op circa 2 kilometer afstand. De kust op circa 3 kilometer afstand. Uitstekende uitvalsbasis voor historische bezienswaardigheden zoals Sluis, Middelburg, Veere, Brugge, Gent en Knokke. Het object is gelegen aan de diverse fietsroutes.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 3.540
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 100.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 422 m2
Vloeroppervlakte bruto 370 m2
Vloeroppervlakte verkoop 259 m2
Woonoppervlakte 56 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Retranchement
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg