Restaurant met terras en vrijstaand woonhuis

Noord-Brabant - Roosendaal | Referentienummer: 10719

De vraagprijs onroerende zaak is incl. de volledige bedrijfsinventaris!

Schitterend object bestaande uit een modern ingericht en zeer compleet restaurant met terrassen, schuren, tuin en weiland alsmede een naastgelegen vrijstaand modern woonhuis. Gelegen in het buitengebied van Roosendaal, nabij de op- en afritten van de  snelweg A58/A17.
 
Het restaurant ligt op een perceel van maar liefst 7.445 m² eigen grond, in een schitterende polderomgeving net buiten Roosendaal. Na een grote brand in 2010 in de voormalige monumentale boerderij zijn de onroerende zaken (woonhuis en restaurant) volledig opnieuw gebouwd en voldoen aan alle moderne eisen, Uniek is dat de huidige eigenaren de herbouw volledig hebben kunnen controleren, dit merk je met name terug in de keuken, waar oog voor praktijk en de goede looproutes hebben meegespeeld in de indeling en herinrichting. De keuken beschikt over alle benodigde apparatuur en een goederenlift naar de keuken op de 1e verdieping.
 
Het restaurant beschikt op de begane grond over vloerverwarming, circa 45 zitplaatsen aan 15 tafels in royale opstelling, een afgescheiden aperitiefbar en een lounge / afterdiner gedeelte met gashaard waar de gasten rustig kunnen natafelen. 
 
Op de eerste verdieping beschikt men over een ruime zaal voor vergadermogelijkheden of private diner. de eerste verdieping beschikt over een eigen toilettengroep en kleine keukenruimte. 
 
De ruime parkeerplaats en de fraai aangelegde tuin met dieren maakt het geheel af. 
 
De naastgelegen vrijstaande levensloop woning is eveneens in 2010 herbouwd en voldoet aan alle moderne eisen, op de begane grond beschikt men over een ruime woonkamer met gashaard en fraai zicht op de polders, een moderne keuken, 2 bijkeukens, een slaapkamer, badkamer en toilet allen voorzien van vloerverwarming, op de eerste verdieping beschikt men over 2 slaapkamers en een badkamer. 

Het bedrijf is alleen nog op aanvraag geopend.
 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak € 1.250.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 7445 m2
Vloeroppervlakte bruto 655 m2
Vloeroppervlakte verkoop 207 m2
Woonoppervlakte 145 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel A++++
 
Ligging
Land Noord-Brabant
Regio Roosendaal
Parkeerruimte Voldoende op eigen terrein
Omschrijving ligging In Buitengebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg