Restaurant met terras (verkocht)

Noord-Brabant - Hoogerheide | Referentienummer: 10741

Algemeen 
Ter overname aangeboden Bistro d’Ouwe Leeuw in het centrum van Hoogerheide. Hoogerheide is gelegen in het prachtige gebied “De Brabantse Wal”, waar natuur en monumenten hand in hand gaan. Hoogerheide is een actief dorp met leuke winkels en mooie horecabedrijven. Sinds 2010 wordt hier jaarlijks het Brabantse Wal Festival georganiseerd op het terrein achter Bistro d’Ouwe Leeuw. Een vierdaags festival met meer dan 7000 bezoekers.
 
Onroerende zaak
De onroerende zaak is gelegen aan de Ossendrechtseweg op een perceel van 1.195 m² en beschikt over een groot privé parkeerterrein voor de gasten van het restaurant. Het restaurant en terras zijn toegankelijk gemaakt voor mindervalide gasten en kijkt uit op de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk en de doorgaande route naar o.a. Putte, Kapelle en Antwerpen. Het onderhoud is goed, met onder andere een fraai aangelegd terras met overkapping en tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de voormalige feestzaal, momenteel in casco staat. De stenen bar en toilettengroep zijn hier nog wel aanwezig. Deze ruime leent zich uitstekend voor het realiseren van een bovenwoning of als zaal, zoals de ruimte voorheen in gebruik was.
 
Bedrijfsexploitatie
Samen met de onroerende zaak bieden wij ook de bedrijfsexploitatie ter overname aan. De inrichting van de zaak is goed, sfeervol en beschikt over 52 zitplaatsen en een gezellige bar.  Het terras beschikt over 56 zitplaatsen deels overkapt en verwarmd. De keuken is ruim en beschikt over goed onderhouden en kwalitatief goede apparatuur en beschikt tevens over een apart spoelgedeelte. Er is voldoende opslagruimte aanwezig.
Naast de exploitatie van het restaurant heeft men een 2e exploitatie opgezet namelijk Sparerib runner. De bereiding van deze producten vindt plaats in dezelfde keuken als de keuken van het restaurant en ook bij deze exploitatie realiseert men een goede omzet en resultaat. Sparerib runner beschikt over 2 elektrische bezorgfietsen en 2 bezorgauto’s te weten een Citroen Berlingo en Daihatsu Sirion welke tevens bij de overname horen.
 
Geen afnameverplichtingen, wel verplichte overname van personeel.
 
Een schitterend instapklaar horecabedrijf met een uitstekende omzet en resultaat.

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Huur is bespreekbaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1195 m2
Vloeroppervlakte bruto 461 m2
Vloeroppervlakte verkoop 117 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Noord-Brabant
Regio Hoogerheide
Parkeerruimte Voldoende op eigen terrein
Omschrijving ligging Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg