IJssalon / Lunchroom met bovenwoning (verkocht)

Zeeland - Hulst | Referentienummer: 10753

Bijzonder sfeervolle ijssalon annex lunchroom met bovenwoning, gelegen in het drukke centrum van Hulst. Dit vestingstadje ontvangt dagelijks veel bezoekers uit zowel de regio als  toeristen die genieten van de bourgondische ambiance en de bezoeken van het goede winkelbestand (ook op zondag geopend) en de vele horecabedrijven.
 
Ijssalon / Lunchroom
Het object is leuk en gezellig ingericht, iets wat onder andere de Belgische toeristen prima kunnen waarderen. Men beschikt over mooie schepijsvitrine en circa 30 zitplaatsen binnen.
Een volledig ingerichte keuken voerziet de gasten vooral in de wintermaanden van een lekkere lunch, om vervolgens in het hoogseizoen in te spelen op de grote vraag naar ijs.
 
Opslagruimte
Op circa 20 meter van het bedrijf wordt een opslagruimte gehuurd. Dit huurcontract kan, in overleg, worden overgenomen. De opslagruimte biedt onderandere plaats aan de vuilcontainers. De huurprijs bedraagt €  65 per maand.
 
Bovenwoning
De aanwezige ruime bovenwoning (woonkamer, badkamer, keuken en 3 slaapkamers) is thans in gebruik als opslag maar is met een opfrisbeurt weer prima bruikbaar als woonruimte.
 
Prachtige Locatie: Gelegen in de drukste winkelstraat van Hulst, ben je verzekerd van een constante stroom van potentiële klanten.
 
Volledig Uitgerust: Dit bedrijf is volledig instapklaar.
 
Ambachtelijk Schepijs & Lunchgerechten: Men staat bekend om zijn ambachtelijk schepijs en smakelijke lunchmenu. Dit assortiment trekt zowel lokale bewoners als toeristen aan.
 
Gezellige Sfeer: De circa 30 zitplaatsen in combinatie met een mooie inrichting bieden een gezellige en gastvrije sfeer, perfect om gasten te verwelkomen en te behouden.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 120 m2
Vloeroppervlakte bruto 91 m2
Vloeroppervlakte verkoop 52 m2
Woonoppervlakte 111 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Hulst
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg