Pizzeria met groot terras en woongelegenheid

Zeeland - Westenschouwen | Referentienummer: 10761

Deze Pizzeria is gelegen aan de Westenschouwenseweg 18 in Westenschouwen, een gehucht in het uiterste westen van de gemeente Schouwen-Duiveland, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het gehucht ligt juist achter de duinenrij. Westenschouwen was tot 1816 een zelfstandige gemeente. Sinds de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1997 maakt het gebied deel uit van de gemeente Schouwen-Duiveland. De gemeente heeft een sterk toeristisch karakter door badplaatsen als Renesse, Nieuw-Haamstede en Westenschouwen. De duinen op de Kop van Schouwen, tussen Westenschouwen en Nieuw-Haamstede, behoren tot de breedste van Nederland. In Westenschouwen is een lang lint van verblijfsrecreatie aanwezig. Deze schitterende onderneming biedt een unieke kans voor geïnteresseerde kopers die een bestaande en goed gevestigde eetgelegenheid willen overnemen.
 
Het overdekte en verwarmde terras biedt ongeveer 70 zitplaatsen in royale opstelling. Bij binnenkomst in de Pizzeria valt het oog gelijk op de authentieke steenoven, een kenmerkende eigenschap van de onderneming. Hier worden Pizza’s gemaakt zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn.  Een faciliteit die de keuken verrijkt en het gastronomische aanbod definieert. Het interieur van Di Firenze herbergt circa 50 zitplaatsen, met een eigentijdse en sfeervolle ambiance voor een gevarieerd eetpubliek.
Er zijn diverse opslagruimtes aanwezig en een voorbereidingskeuken met spoelgedeelte.
Op het dak liggen 8 zonnepanelen die voor de nodige energiebesparing zorgen!
Op de 1e verdieping bevindt zich een woongedeelte welke thans bewoond wordt door personeel, deze “unit” beschikt over een woonkamer met kitchenette, een slaapkamer en een badkamer.
 
Burgh-Haamstede is een erg populaire vakantiebestemming binnen Nederland en net buiten het dorp zijn er dan ook meerdere bungalowparken te vinden. In totaal ligt hier meer dan 17 kilometer aan zandstand. De ligging in een bosrijke omgeving pal aan het strand, met verschillende bezienswaardigheden, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en horeca maken Burgh-Haamstede een plaats waar vele toeristen jaar in jaar uit mooie herinneringen maken.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Koop is bespreekbaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 345 m2
Vloeroppervlakte bruto 225 m2
Vloeroppervlakte verkoop 118 m2
Woonoppervlakte 38 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Westenschouwen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg