Multifunctioneel horecabedrijf op schitterende locatie

Zeeland - Dishoek | Referentienummer: 10754

Algemeen
Deze schitterende brasserie is gelegen aan een sfeervol “horecapleintje” direct onder aan de duinen aan de rand van Roompot Noordzee Résidence Dishoek een luxe, kleinschalig dorpje, midden in de duinen. Mede door de grote fietsenstalling, de lange fietsroute onderlangs de duinen van Vlissingen naar Westkapelle alsmede de strandopgang naar één van de mooiste stranden van Zeeland is dit “horecapleintje” echt een toeristisch verzamelpunt.  Het schattige kustplaatsje Dishoek staat bekend om het mooie zuidstrand met zijn karakteristieke paalhoofden. Hier wappert de Blauwe Vlag, wat betekent dat het zwemwater van uitstekende kwaliteit is en het strand bijzonder schoon. Vanaf het strand vormen de duinen en bossen een schilderachtig decor
 
Brasserie Andrea’s
De Brasserie beschikt over een groot terras en is sfeervol ingericht met circa 120 zitplaatsen welke uitkijkt op de duinopgang en het drukke pleintje. Bij binnenkomst valt de moderne en sfeervolle inrichting direct op, in 2021 is de zaak in een nieuw jasje gestoken en met succes! Wat een schitterende ingerichte zaak is dit, met een centrale bar en circa 90 zitplaatsen in royale opstelling is het hier heerlijk vertoeven. De keuken is ruim, praktisch ingedeeld en beschikt over goede en goed onderhouden apparatuur.
 
Brasserie Andrea’s is onderdeel van een multifunctioneel horecabedrijf bestaande uit een brasserie, een ijssalon, een cafetaria en een strandwinkel, ieder deel heeft zijn eigen bedrijfsruimte en is verbonden middels de keuken en een centrale opslagruimte.
 
IJssalon “De Blauwe Schuit”
De IJssalon is gelegen aan de zijkant van het geheel aan de doorgaande route naar het plein en heeft eveneens een moderne en leuke inrichting en is voorzien van een schepijsvitrine.
Hier wordt nog ijs geserveerd zoals het hoort, vers en zelf gemaakt. Alle benodigde apparatuur voor het maken van ijs is aanwezig en is goed onderhouden.
 
Vistaria “De Blauwe Schuit”
Ook de cafetaria is gelegen aan de zijkant van het geheel, direct naast de ijssalon, heeft dezelfde leuke inrichting, beschikt over een volledige cafetaria inventaris en is goed onderhouden. Vistaria De Blauwe Schuit voorziet gasten van de gebruikelijke snacks en friet maar legt de nadruk op vis, verse kibbeling! Een succes bij de vele toeristen!
 
Strandwinkel “Onder de Duinen”
De strandwinkel voorziet de badgasten van extra of vergeten strandartikelen en de toeristen van hippe accessoires. Een leuke toevoeging aan het geheel. Uiteraard staat het een nieuwe ondernemer vrij om een andere invulling aan deze ruimte te geven.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 842 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Dishoek
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging Watersportplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg