Paviljoen met groot terras

Zeeland - Westenschouwen | Referentienummer: 10763

Paviljoen Duinzigt is gelegen op een schitterende locatie in de duinen van het gehucht Westenschouwen, onderdeel van het zeer toeristische dorp Burgh-Haamstede. Direct naast het paviljoen ligt een strandovergang naar één van de schoonste stranden van Nederland. Op loopafstand ligt het grootste bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen, met fraaie wandelroutes.
 
Het paviljoen is prima bereikbaar met zowel de auto, fiets als per openbaar vervoer (bus). De bus stopt zowat voor de deur. Een groot parkeerterrein ligt op slechts een tiental meters afstand. Naast het paviljoen ligt een grote fietsenstalling.
 
Het ruime terras beschikt over circa 100 zitplaatsen in royale opstelling en op zonnige dagen is hier van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de avond overal zon. En de zon ziet men veel, want Westenschouwen is één van de zonnigste plekjes van Nederland!
 
Bij binnenkomst in het restaurant valt de warme, moderne en vooral sfeervolle inrichting op met o.m. circa 100 zitplaatsen in royale opstelling. Hier worden gasten voorzien van heerlijke lunch en diners op de wat koudere dagen of omdat het terras al vol zit! Aan de zijkant beschikt men over een ijsverkoopcorner met een klein terrasje met 3 picknicktafels voor het nuttigen van een ijsje.
De keuken is zeer compleet ingericht en voorzien van alle benodigde hoogwaardige apparatuur voor het bereiden van lunch en diners. Er is voldoende opslagruimte aanwezig.
 
Burgh-Haamstede is een erg populaire vakantiebestemming binnen Nederland en net buiten het dorp zijn er dan ook meerdere bungalowparken te vinden. In totaal ligt hier meer dan 17 kilometer aan zandstand. De ligging in een bosrijke omgeving pal aan het strand, met verschillende bezienswaardigheden, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en horeca maken Burgh-Haamstede een plaats waar vele toeristen jaar in jaar uit mooie herinneringen maken.
Westenschouwen is gelegen in het uiterste westen van de gemeente Schouwen-Duiveland, juist achter de duinenrij. Westenschouwen was tot 1816 een zelfstandige gemeente. Sinds de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1997 maakt het gebied deel uit van de gemeente Schouwen-Duiveland. De gemeente heeft een sterk toeristisch karakter door badplaatsen als Renesse, Nieuw-Haamstede en Westenschouwen. De duinen op de Kop van Schouwen, tussen Westenschouwen en Nieuw-Haamstede, behoren tot de breedste van Nederland. In Westenschouwen is een lang lint van verblijfsrecreatie aanwezig.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 4.719
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 95.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1130 m2
Vloeroppervlakte bruto 366 m2
Vloeroppervlakte verkoop 193 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Ja
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Westenschouwen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg