Restaurant met terras en ruime bovenwoning

Zeeland - Goes | Referentienummer: 10766

Ruim restaurant met terras in het centrum van Goes, met een ligging  aan de Beestenmarkt is men goed bereikbaar voor haar gasten. Goes heeft een sterke regiofunctie zowel op winkel- als op horecagebied. Met bijna 300 winkels is Goes een échte winkelstad. Van grote warenhuizen tot verrassende, kleine boetiekjes. De meeste winkels zijn te vinden in en rondom het sfeervolle historische stadscentrum. Ook op horecagebied vervult Goes een regiofunctie met zijn vele restaurants. Zowel regionaal als toeristisch heeft Goes een grote aantrekkingskracht.
 
Restaurant
Kernwoord van dit object is “Ruim!” dit  is niet direct zichtbaar vanaf de buitenkant maar bij binnenkomst valt de enorme restaurantruimte met circa 80 zitplaatsen in royale opstelling gelijk op. Men beschikt onder meer over een grote bar en een verhoogd zitgedeelte wat zorgt voor extra sfeer. Er is een nette gescheiden toilettengroep aanwezig.
 
Keuken en opslagruimtes
Ook de keuken is ruim, met diverse opslag mogelijkheden zowel op de beganegrond als op de 1e verdieping direct boven de keuken. Bevoorrading vindt plaats via de achteringang welke direct toegang verstrekt tot de opslagruimtes en naastgelegen keukenruimte.
 
Terras
Er is een mogelijkheid voor een klein terras met circa 16 zitplaatsen aan 4 tafels.
 
Bovenwoning
De bovenwoning is bereikbaar via een eigen opgang aan de Beestenmarkt. Deze zeer ruime bovenwoning beschikt onder meer op de eerste verdieping over een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer (wastafel en douche), apart toilet en een dakterras. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, alsmede een badkamer (wastafel, bubbelbad en douche), apart toilet en een balkon.
 
Inventaris
Er is nog een deel inventaris aanwezig van de vorige exploitant, hierbij valt te denken aan onder andere, een koffiemachine, tafels en stoelen in prima staat en diverse keukenaparatuur, etc. Zeer lage overnamesom aan inventaris voor hetgeen aanwezig is.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 5.000
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 25.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 475 m2
Vloeroppervlakte bruto 653 m2
Vloeroppervlakte verkoop 265 m2
Woonoppervlakte 247 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Redelijk
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Goes
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg