Bedrijfsexploitatie Foodtrucks

Nederland - Zeeland | Referentienummer: 10767

Unieke kans! Ter overname wordt aangeboden de bedrijfsexploitatie en handelsnaam van Churros Nederland! Met plaatsen op diverse jaarlijks terugkerende evenementen realiseert men een uitstekende omzet en nettoresultaat. De overname is inclusief de unieke handelsnaam “Churros Nederland” en domeinnaam “ www.churros.nl” Welke het zeer goed doen in de zoekresultaten op google.  Dit in combinatie met de opgebouwde naam maakt het bedrijf gewild bij onder andere personeelsfeesten, jaarmarkten en diverse (terugkerende) evenementen door heel Nederland.

De verkoop bestaat uit een verkoopwagen (bouwjaar 2017) voorzien van alle benodigde apparatuur voor het maken van verse Churros, zoals een bakwand, een churrospers, een planeetmenger, warmhoudkast spoeltafel, glasdeurkoeler voor frisdranken, etc. Compleet en goed onderhouden niet zelfrijdende verkoopwagen.  Men beschikt ook over een “verkoopbus” (bouwjaar 2015) en in 2022 opnieuw voorzien van alle benodigde apparatuur voor het maken van Churros. De bus kan zowel zelfstandig op pad of als trekkend voertuig van de verkoopwagen. In de opslag staat een mobiele bakwand, en een Piaggo ijswagen, deze kunnen naar locatie gereden worden in de grote aanhangwagen (bouwjaar 2000) die ook bij de verkoop zit inbegrepen. De bakwand “op wielen” is speciaal ontwikkeld voor opdrachten bij bedrijven binnen en beschikt over een goed afzuigsysteem en kan door elke toegangsdeur naar binnen.

Al met al een complete bedrijfsexploitatie, bestaande uit 2 verkoopwagens, een mobiele bakwand en Piaggo ijswagen, unieke handelsnaam en domeinnaam die al jaren een leuke omzet en goed resultaat realiseren.

Voor serieuze kandidaten zal na ondertekening van een geheimhoudverklaring zowel cijfers van de afgelopen jaren alsmede een overzicht van de boekingen van vorig jaar en boekingen voor 2024 ter inzage zijn.

Vraagprijs
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten N.v.t.
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Nederland
Regio Zeeland
Omschrijving ligging Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg