Cafetaria met terras

Zeeland - Goes | Referentienummer: 10768

Cafetaria Snack 77
Op een goed te bereiken locatie in het centrum van Goes ligt Cafetaria Snack 77.  Dit schitterende cafetaria is ingericht met goede apparatuur, is instapklaar en biedt niet alleen een sfeervolle moderne inrichting maar ook een divers aanbod in producten.
 
Terras
Men beschikt over een mooi rustig gelegen terras met 32 zitplaatsen aan 8 tafels. Een op maat gemaakt zonnescherm zorgt naast bescherming tegen de zon op zonnige dagen er ook voor dat gasten droog zitten op regenachtige dagen.
 
Cafetaria
Bij binnenkomst valt de sfeervolle en verzorgde inrichting meteen op. Het zitgedeelte bestaan uit 28 zitplaatsen aan 7 tafels, er is een ruime verkoopcounter aanwezig voor het plaatsen en afhalen van de bestellingen. De gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod van onder andere, belegde broodjes, wraps, broodjes hamburger en natuurlijk de gebruikelijke snacks met friet ook biedt men een ruime keus uit vegetarische snacks. Bezorging is onderdeel van de bedrijfsvoering, alsmede het verzorgen van snacks, lunch en/of maaltijden voor het bedrijfsleven in de regio. Bezorgen doet men alleen in de directe omgeving middels een scooter of fiets welke ook bij de overname zijn inbegrepen.
Er is een ruime opslagruimte c.q. voorbereidingsruimte aanwezig met een doorloop koel- en vriescel en een spoelgedeelte. Een nette toilettengroep maakt het plaatje compleet.
 
Openingstijden
Men is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:30 uur t/m 19:30 uur, binnen deze relatief beperkte tijden realiseert men een leuke omzet en goed resultaat en genieten de (toekomstige) eigenaren van een goede werk/privé balans.
Kortom een keurig verzorgde bedrijfsexploitatie met sfeervolle inrichting en goede apparatuur welke praktisch is ingericht met een leuke omzet en goed resultaat en voor een ondernemerskoppel als eigenaren zijn de personeelskosten laag te houden.  
 
De stad Goes
Goes heeft een sterke regiofunctie zowel op winkel- als op horecagebied. Met bijna 300 winkels is Goes een échte winkelstad. Van grote warenhuizen tot verrassende, kleine boetiekjes. De meeste winkels zijn te vinden in en rondom het sfeervolle historische stadscentrum. Ook op horecagebied vervult Goes een regiofunctie met zijn vele restaurants. Zowel regionaal als toeristisch heeft Goes een grote aantrekkingskracht.
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 91 m2
Vloeroppervlakte bruto 72 m2
Vloeroppervlakte verkoop 50 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Goes
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg