Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Nieuws

VERKOCHT Fort Altena te Werkendam
19-3-2018
 

Op donderdag 15 maart 2018 gaven de Kwartiermeesters, Rina Nieuwenhuizen en Yvonne Pit, het ‘horeca-stokje’ over aan Catering Lokaal uit Nieuwegein.

Ria en Yvonne begonnen 20 jaar geleden aan een enorme klus, ze wilden Fort Altena toonbaar gaan maken voor het publiek en er een warme omgeving van maken waar passanten een kopje koffie konden drinken. Samen met Brabants Landschap en vrijwilligers gingen ze aan de slag, en nu 20 jaar later is Ford Altena een begrijp geworden.

Kwartiermeesters Yvonne Pit en Rina Nieuwenhuizen waren tot nu de stuwende kracht achter de activiteiten op Fort Altena, met een evenwicht tussen commercie, natuur en cultuurhistorie.
Tegenwoordig is Fort Altena dé locatie voor een hapje, drankje, feest, seminar, bedrijfsuitje, bruiloft, lunch, het huren van een kano of fiets, een rondleiding of gewoon lekker ontspannen.

Vrijdag 16 maart zullen ze het fort als horeca-exploitant verlaten na bijna 20 jaar intensieve betrokkenheid.

De ‘Meisjes van Altena’ maken plaats voor de ‘Jongens van Catering Lokaal’

De ‘Meisjes van Altena’, zoals ze zich noemen, hebben Fort Altena in samenwerking met Brabants Landschap van een ontoegankelijk fortterrein ontwikkeld tot een gastvrij recreatieplein. Niet alleen als wandelaar, fietser of cultuurhistoricus kom je hier aan je trekken, ook de zakelijke klant kan er een nuttige dag doorbrengen. En niet te vergeten: menig ‘ja-woord’ wordt hier gegeven. Alex Bontenbal en Brian Schoonderbeek, de ‘Jongens van Catering Lokaal’, willen hier met hun eigen creativiteit en ambachtelijkheid op doorgaan.

Van ‘Ontwapenend Gastvrij’ naar ‘Lekker Dichtbij’

De kracht van Catering Lokaal is dat ze voor elke bijeenkomst een netwerk van lokale leveranciers opzetten. De horecafunctie op Fort Altena willen ze met deze filosofie verder benutten. Natuurlijk borgen we de huidige en toekomstige activiteiten met het vertrouwde team. Met de slogan ‘Lekker (h)eerlijk uit de omgeving’ zal de parel van het zuidelijke deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie lokaal meer gaan schijnen. Een gedachte-goed waar Brabants Landschap zich prima in kan vinden.

MEER INFORMATIE
 
VERKOCHT Fort Altena te Werkendam
TERUG