Geen foto...
21-3-2019

NIEUW Volledig Mediapakket voor onze opdrachtgevers

Geïnteresseerden in de overname van een horecabedrijf speuren voor een geschikt bedrijf het hele internet af. Van het grootste belang voor een verkoper is dus een pakkende presentatie van hun bedrijf op internet. Ook Social Media is een belangrijk presentatiekanaal. Bruggeman Bedrijfsmakelaardij realiseert zich dit als geen ander en is dus voortdurend actief om hun opdrachtgevers hierin te ondersteunen. Met ingang van maart 2019 kunnen wij onze opdrachtgevers een volledig mediapakket aanbieden wat een pakkende presentatie op het internet garandeert.


Volledig Mediapakket
Onderdeel van dit pakket zijn een fotoreportage door een professionele fotograaf met o.a. 360 graden fotografie. Een videopresentatie van uw bedrijf, welke zowel op de website van Bruggeman Bedrijfsmakelaardij als op Social Media, Funda in Business en Youtube wordt geplaatst. Via een floorplan wordt de indeling van het pand inzichtelijk gemaakt en om discussie achteraf over de vierkante meters te voorkomen kan er zelfs een NEN 2580 meetrapport worden aangeleverd.


Goed nieuws voor zowel onze opdrachtgevers als kandidaat kopers
Goed nieuws dus voor onze opdrachtgevers die op deze wijze verzekerd zijn van een presentatie met uitstraling. Maar ook goed nieuws voor de geïnteresseerde zoeker die een uitstekend beeld kan krijgen van het aangeboden bedrijf.


Eerste mediapakket van start
De eerste gebruiker van het mediapakket hebben we inmiddels mogen noteren.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de link voor een impressie.
https://www.bruggemangroep.nl/horeca-te-koop/113224/restaurant-op-zeer-drukke-locatie