Hotel-Eetcafé Smits per 1 april officieel overgedragen!
2-4-2020

Hotel-Eetcafé Smits per 1 april officieel overgedragen!

Johan Wisse heeft op 1 april Hotel-Eetcafé Smits officieel overgedragen aan Stephan en Erwin van der Linden en Shea-Lynn Croes, Wat een geplande feestelijke overdracht moest worden is er één geworden in gematigde vreugde.

De Corona crisis brengt veel onzekerheid met zich mee, Samen met Johan Wisse hebben we er alles aan gedaan om de nieuwe enthousiaste ondernemers een zo goed mogelijke start te bieden. Er zijn goede en enthousiaste ideeën die nu even op hold gezet moeten worden, echter zitten de nieuwe uitbaters niet stil! Stephan, Erwin en Shea-Lynn staan vanaf 1 april officieel voor uw klaar met afhaal en bezorg maaltijden. Wilt u deze enthousiaste "nieuwe" horeca ondernemers helpen? dan kan dit door een eenmalige gift op:

https://www.gofundme.com/f/help-startende-ondernemers-van-hotel-smits?pc=fb_co_campmgmt_w&rcid=r01-1585650833%2C24-cdb48e6c86ab4524&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_lico%2Bshare-sheet&fbclid=IwAR3wWUWx-IRZmZEq_sywZXb8iWy7fqrQ4WjKJw7zSCMK0XTKXmjbdtnqLaE

Wij weten zeker dat, zodra de Corona problemen voorbij zijn, "Smits" op dezelfde goede wijze blijft behouden voor Wemeldinge!

Nogmaals bedanken wij Johan Wisse voor het door hem in ons gestelde vertrouwen, en wensen de kopers heel veel succes.