NIEUW TER OVERNAME Hotel-Restaurant De Leugenaar
19-6-2023

NIEUW TER OVERNAME Hotel-Restaurant De Leugenaar

Unieke kans! Hotel-Restaurant De Leugenaar staat te koop. Dit schitterende object is direct aan het strand gelegen op de bekende drukke Boulevard van Vlissingen!

Met 15 comfortabele hotelkamers, waarvan maar liefst 9 met adembenemend zeezicht. 6 Kamers beschikken over een balkon. Hotel De Leugenaar bezorgt hun gasten een onvergetelijk verblijf aan de kust. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en flatscreen TV’ en laten gasten genieten van prachtige vergezichten over de zee en de stad Vlissingen.
Het hotel beschikt over een ruim en gezellig terras met circa 50 zitplaatsen, waar gasten kunnen ontspannen terwijl ze genieten van het uitzicht op de voorbijvarende boten. De serre met 28 zitplaatsen biedt een lichte en sfeervolle ambiance, ideaal voor lunch en diners als het wat kouder is. 

Met een restaurant dat plaats biedt aan 42 gasten, is er volop ruimte om culinaire hoogstandjes te serveren aan zowel hotelgasten als lokale bezoekers. De compleet ingerichte keuken, voorzien van goede apparatuur, is praktisch ingericht.
Er is een lift aanwezig zodat gasten gemakkelijk de 1e, 2e en 3e verdieping kunnen bereiken met hun koffers.