Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Broodjeszaak met terras (verkocht)

 
Referentienummer: 10686
 
Omschrijving object:

Sfeervolle broodjeszaak met terras in het centrum van Vlissingen kort bij de jachthaven en de Boulevard. Dit nog jonge bedrijf is sinds 2017 gevestigd op de locatie van een voormalig goedlopend Argentijns restaurant wat verhuist is naar een groter pand 2 panden verder. Behalve het huidige concept leent dit object zich goed voor nagenoeg alle vormen van horecaexploitatie, zoals restaurant, broodjeszaak, snackbar, eetcafé, etc.. De verkoopruimte beschikt naast een afhaalgedeelte over 55 zitplaatsen. Aan de voorzijde ligt een terras met 16 zitplaatsen. De keuken is v.v. alle noodzakelijke apparatuur inclusief de grote houtskoolgrill van het voormalige Argentijnse restaurant. Er is voldoende opslagruimte aanwezig. Geen brouwerijverplichting en geen overname personeel.

Dit object beschikt niet over woonruimte maar in Vlissingen en directe omgeving is voldoende aanbod van zowel koop- als huurwoningen.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Vloeroppervlakte bruto 127 m2
Vloeroppervlakte verkoop 63 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Vlissingen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding Aanvaarding in onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Nieuwendijk 71 te Vlissingen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: