Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Grand Café-Restaurant met zaal, serre, terras, bovenwoning en parkeerterrein (verkocht)

 
Referentienummer: 10495
 
Omschrijving object:

Dit schitterende object is gelegen aan de rand van het West-Brabantse Steenbergen. Het warm en bijzonder sfeervol ingericht bedrijf beschikt o.m. over een goed op de zon gelegen terras (36 zitplaatsen); een in het groen verscholen serre (38 zitplaatsen); grandcafé met royale bar, lounge (9 zitplaatsen) en circa 40 zitplaatsen in het café zelf; toilettengroep; specialiteitenrestaurant met openhaard en 32 zitplaatsen; feestzaal (capaciteit van 20 tot 200 personen) met aparte entree, bar, podium, toilettengroep en v.v. alle noodzakelijke faciliteiten; royale en zeer complete  bedrijfskeuken; magazijnen, kantoor, berging alsmede een koel– en een vriescel.
Dit bedrijf is gelegen aan een drukke doorgaande weg op een goede zichtlocatie, goed bereikbaar en beschikt verder nog over een royaal eigen parkeerterrein. Geen afnameverplichtingen. Er is  een ruime bovenwoning aanwezig met o.m. 4 slaapkamers. De staat van onderhoud van zowel het pand als de inrichting is goed.

 
Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak  
Huur is bespreekbaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1879 m2
Vloeroppervlakte bruto 532 m2
Vloeroppervlakte verkoop 376 m2
Woonoppervlakte 140 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Brabant
Regio Steenbergen
Parkeerruimte Ruim op eigen terrein
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg, per direct mogelijk

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's:

Aanzicht 2 Aanzicht 3 Aanzicht 4 Aanzicht 5 Serre 1 Serre 2 Aperitiefruimte Restaurant 1 Restaurant 2 Grand Café 1 Grand Café 2 Grand Café 3 Grand Café 4 Zaal 1 Zaal 2 Keuken 1 Keuken 2 Keuken 3 Luchtfoto 1 Luchtfoto 2