Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Café-Biljart met bovenwoning (verkocht)

 
Referentienummer: 10545
 
Omschrijving object:

Gemoedelijk “bruin” café gelegen aan een drukke doorgaande straat in het dorp Clinge. Het café beschikt over een hoefijzer bar met luifel en 17 krukken, 2 pokertafels met elk 5 krukken, 2 tafels met ieder 4 stoelen en een biljart. Verder beschikt men nog over halfopen ruimte met een topbiljart en een zaaltje waar men kaart- en darttoernooien houdt. In de royale achtertuin beschikt men over een grote terrasruimte. Hier bevinden zich verder nog diverse schuurtjes en een koelcel. Er is een ruime kelder t.b.v. de drankopslag aanwezig. Op de begane grond bevinden zich verder nog de toilettengroep, een woonkeuken en een badkamer. Op het bedrijf rust nog een speelautomatenverplichting van Loontjens Speelautomaten. Men tapt Heineken maar is brouwerijvrij.
Er is een royale woning aanwezig welke o.m. beschikt over een woonkeuken, een badkamer, woonkamer, 3 slaapkamers en een vliering. Aanvaarding in onderling overleg.

 
Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 710 m2
Vloeroppervlakte bruto 195 m2
Vloeroppervlakte verkoop 119 m2
Woonoppervlakte 67 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Ja
Overige leveranciers Ja
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: