Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Eetcafé met terras (verkocht)

 
Referentienummer: 10553
 
Omschrijving object:

Dit bijzonder sfeervolle bedrijf is gelegen aan de gezellige jachthaven in het centrum van het pitoreske plaatsje Middelharnis op het voormalige Zuidhollandse eiland Goeree-Overflakkee. Hier gaan visserij en landbouw hand in hand met het toerisme.
Het bedrijf beschikt op de begane grond over een gezellig klein café (28 m²) v.v. fraaie bar met 12 krukken en 2 pokertafels met ieder 8 krukken. Verder hier een magazijn (7 m²) met o.m. de tankbierinstallatie. Op de eerste verdieping bevinden zich een eetzaaltje (19 m²) en de keuken (7 m²).  De toiletten bevinden zich op de tweede verdieping alwaar ook nog een magazijnzolder en een privé keuken zijn gesitueerd. Door een personeelsprobleem wordt de keuken momenteel niet gebruikt.
De straat voor het pand wordt zomers vanaf ‘s-middags 14.30 uur afgesloten voor het verkeer zodat er een mooit terras kan worden geplaatst (thans 32 zitplaatsen). Ruime parkeergelegenheid op slechts 300 meter afstand. Dit bedrijf is bij uitstek geschikt voor ene koppel waarvan één van de twee thuis is in de keuken.
Het object beschikt niet over woonruimte doch ter plaatse is voldoende aanbod van zowel huur– als koop-woningen.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 40 m2
Vloeroppervlakte bruto 88 m2
Vloeroppervlakte verkoop 47 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Ja
Speelautomaten Ja
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zuid-Holland
Regio Goeree-Overflakke
Parkeerruimte Ruime parkeergelegenheid aanwezig
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Watersportplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding In onderling overleg, per direct mogelijk

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: