Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Café-Cafetaria met terras (verkocht)

 
Referentienummer: 10554
 
Omschrijving object:

In het (winkel)centrum van Benthuizen gelegen object bestaande uit een café met naastgelegen cafetaria. Het dorp Benthuizen ligt ten noordoosten van Zoetermeer, telt circa 3300 inwoners en maakt deel uit van de Gemeente Rijnwoude (Zuid-Holland). Benthuizen telt slechts 1 cafetaria.
Het cafetaria beschikt over een zeer complete bakwand, een gekoelde verkoopvitrine, een ijsverkoopcounter (softijs), een eetcounter en 2 picknicktafels met zitbanken buiten. Er is een kleine voorbereidingskeuken aanwezig. In het magazijn bevinden zich nog een koel- en een vriescel.
Het sfeervolle café beschikt over een grote hoekbar met achterwand en 14 krukken, diverse pokerbars en zitjes. De kleine toilettengroep is verzorgd. Op het terras is ruimte voor circa 20 zitplaatsen.
Dit object realiseert een prima omzet en is brouwerijvrij. Kortlopende speelautomatenverplichting. Er is geen woonruimte aanwezig, doch in de directe omgeving is regelmatig aanbod van zowel huur- als koopwoningen. 

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 125 m2
Vloeroppervlakte bruto 118 m2
Vloeroppervlakte verkoop 98 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Ja
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zuid-Holland
Regio Regio Zoetermeer
Parkeerruimte Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: