Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Restaurant met terras en woonhuis (verhuurd)

 
Referentienummer: 10571
 
Omschrijving object:

In het centrum van het dorp Zuidzande aan de Zeeuws-Vlaamse kust, aan de doorgaande weg van Oostburg naar het strand, staat de voormalige Hervormde kerk, waarin sinds acht jaar een bijzonder sfeervol restaurant is gevestigd. Met parkeerruimte en een uitnodigend terras met 80 zitplaatsen voor de deur kan het niemand ontgaan dat hier een restaurant is gevestigd. Binnen beschikt men over een warme inrichting met 60 zitplaatsen en een royaal uitgiftebuffet. De keuken is zeer compleet en beschikt o.m. over een koel- en vriescel. Een keurige toilettengroep en een magazijn completeren het geheel. Op de verdieping met vide en zicht op het restaurant bevindt zich nog circa 122 m² horecaruimte waar recent een gezellige bar en een podium is gemaakt. Deze ruimte is nu bijzonder geschikt voor feestjes of apart dineren met een groep.
Er is een leuke woning aanwezig met o.m. een royale woonkamer met open keuken, badkamer, separate toilet, 3 slaapkamers en een gezellige tuin. Aanvaarding in onderling overleg.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 741 m2
Vloeroppervlakte bruto 309 m2
Vloeroppervlakte verkoop 246 m2
Woonoppervlakte 96 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: