Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Ref. 10563 Bed & Breakfast (verkocht)

 
Referentienummer: 10563
 
Omschrijving object:

Wie aan Zeeland denkt, denkt al snel aan zon, zee, wind en natuur. Deze elementen maken Zeeland tot een geweldige vakantiebestemming. Strand, watersporten, vissen fietsen, wandelen in de natuur of door de vele oude stadjes die Zeeland rijk is. Winkelen, culinair genieten of uitgaan u vindt het allemaal in Zeeland, het land waar het leven goed is. In het hart van de provincie Zeeland ligt Goes, een sfeervolle stad met een regiofunctie. Goes kent een uitstekend winkelbestand waarin nagenoeg alle landelijke ketens zijn vertegenwoordigd. Op dinsdag en zaterdagmorgen is er een gezellige markt. Goes is de uitgaansstad bij uitstek met zijn vele cafés en restaurants en gezellige terrassen rondom de markt. Parkeren kan op diverse parkeerplaatsen of in de 2 parkeergarages welke in het centrum liggen. Goes ligt ook centraal voor uitstapjes naar bijvoorbeeld historische steden zoals Middelburg, Veere, Zierikzee, Hulst en Sluis. Een bezoek aan de boulevard in Vlissingen met zicht op het drukke zeescheepvaartverkeer. Via de 5 kilometerlange Zeelandbrug over de Oosterschelde naar het voormalige eiland Schouwen-Duiveland of naar Zeeuws-Vlaanderen via de Westerscheldetunnel. Ook steden als Antwerpen, Brugge en Gent liggen binnen 1 uur rijden vanaf Goes.U zult tijd tekort komen, maar na een drukke dag is het natuurlijk heerlijk om in een sfeervolle omgeving en een hoogwaardig ingerichte kamer de nacht te kunnen doorbrengen. Bij deze bijzonder mooie en sfeervolle Bed & Breakfast bent u dan aan het juiste adres. Aan de rand van Goes, waar vroeger de fruitteelt hoogtijdagen vierde ligt deze geheel gerenoveerde boerderij. In de voormalige schuur is nu een sfeervol horecagedeelte gerealiseerd waarin de gasten niet alleen ’s morgens een overheerlijk Zeeuws ontbijt wordt geserveerd, maar waar men ook terecht kan voor een overheerlijk kopje koffie of thee met de bekende Zeeuwse bolus of een aperitiefje aan de bar. Uw krantje lezen? Geen probleem en voor de liefhebbers is er bovendien een biljart aanwezig. Natuurlijk is er ook een zitje buiten. 

Op de eerste verdieping, te bereiken via de centrale entreehal met receptie en trapopgang zijn vier luxe gastenverblijven gesitueerd. Vanzelfsprekend beschikken deze tweepersoonskamers over alle benodigde faciliteiten (o.a. ktv, draadloos internet, etc.) en een verzorgde badkamer. In het recent geheel vernieuwde wagenhuis zijn 2 sfeervolle appartementjes gecreëerd. Elk appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, complete badkamer en een slaapkamer. Verder is hier nog een werkplaats/berging. Parkeren kan op eigen terrein en uw fiets kan worden gestald. Geen wonder dat dit bedrijf een uitstekende bezetting kent. De appartementjes worden vaak verhuurd voor langere periode aan mensen die tijdelijk in de omgeving werken. Deze B & B  is uitstekend bereikbaar zowel vanuit het centrum als vanaf de autosnelweg A58. De lijnbus stopt voor de deur dus u bent ook zo in het centrum of bij het station.

Voor de eigenaar-exploitant is een royale woning aanwezig welke ondermeer beschikt over een grote woonkeuken, kantoor, royale woonkamer met openslaande pui naar de tuin, toilet en bijkeuken en op de verdieping een luxe badkamer, masterbedroom met inloopkast en 3 slaapkamers. Verder nog 2 ruime zolders.
 
Dit object is bijzonder geschikt voor de combinatie wonen-werken. Dat kan in de huidige functie van bed & breakfast maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld werken aan huis of als functionele praktijkruimte, “zorgboerderij” of zelfs voor begeleid wonen is dit pand bijzonder geschikt. In de werkplaats in het wagenhuis kan simpel een dagbestedingsruimte worden gecreëerd. Ook de horecafunctie kan worden uitgebreid. Bijvoorbeeld als een koffie- en theeschenkerij, middels vergaderruimte (veel vraag naar) of kleinere partijtjes. Hoeft dat werken allemaal niet zo voor u dan heeft u een fantastisch woonhuis met veel privacy en op fietsafstand van het centrum van Goes.

 
Vraagprijs
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1365 m2
Vloeroppervlakte bruto 582 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zuid-Beveland
Parkeerruimte Voldoende parkeerruimte op eigen terrein
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg, kan op korte termijn

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: