Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Restaurant met terras (verhuurd)

 
Referentienummer: 10575
 
Omschrijving object:

Dit bedrijf is gevestigd in het monumentale Arsenaalgebouw. Dit historische verdedigingswerk anno 1840 is gelegen in hartje (uitgaans)centrum van Terneuzen. en op 1 minuut lopen van zowel het Scheldetheater als de Scheldeboulevard. Het Arsenaalgebouw fungeert als verzamelgebouw voor meerdere horecabedrijven. Zo zijn er behalve dit restaurant nog een café en 2 goedlopende restaurants in gevestigd. Dit sfeervolle bedrijf beschikt o.m. over een restaurant op de begane grond met uitgiftebuffet. Op de begane grond zijn verder nog een toilettengroep, copmpleet ingerichte keuken, afwaskeuken, uitgiftehoek en een magazijn gelegen. Op de verdieping beschikt men over een kantoor, een magazijn en een authentieke gewelfzaal welke te bereiken is via een houten trap in het restaurant. Het restaurant op de begane grond zal worden v.v. een nieuwe massief eikenhouten vloer. Men beschikt over terrasruimte zowel aan de Nieuwstraat, de uitgaansstraat van Terneuzen, als aan het Arsenaalplein waar o.m. de bioscoop CineCity aan ligt. Het bedrijf ligt aan de aanlooproute naar het kernwinkelgebied. Er dient geen personeel te worden overgenomen. Dit object beschikt niet over woonruimte.

Gezien de diverse doorgangen is dit object uitstekend te combineren met het naastgelegen café-proeflokaal (object 10574).

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag  
Koop is bespreekbaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 307 m2
Vloeroppervlakte bruto 359 m2
Vloeroppervlakte verkoop 185 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Meerdere parkeerterreinen en parkeergarages in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Watersportplaats
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding In onderling overleg, kan op korte termijn

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: