Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Cafetaria met terras (verkocht)

 
Referentienummer: 10529
 
Omschrijving object:

Mooi object gelegen aan een drukke straat in het centrum van het dorp Wemeldinge. Dit dorp is met zijn grote jachthaven aan de Oosterschelde een toeristisch speerpunt van de Gemeente Kapelle. Na het gereedkomen van de nieuwbouw op het Amaliaplein volgde de uitbreiding van bungalowpark De Oesterbaai en de aanleg van een volledige nieuwe camping met een groepsaccommodatie.
Dit bedrijf heeft zijn deuren geopend in het najaar van 2006 en beschikt over een sfeervolle en zeer complete inrichting. Voor het bedrijf ligt een terras (21 m²) met 16 zitplaatsen. Het cafetaria (39 m²) beschikt over een 4-pots HR-bakwand, bakplaat, softijsmachine, afhaalcounter, eetcounter (3 krukken), 12 zitplaatsen aan 3 vaste zitjes en 5 zitplaatsen aan 2 eetbarretjes. Verder zijn een kleine voorbereidingskeuken en een nette toilettengroep aanwezig. Achter het pand ligt een besloten binnenplaats met een blokhut t.b.v. opslag. De omzet biedt zeker nog goede groeimogelijkheden. Geen afnameverplichtingen. Dit object beschikt niet over woonruimte, doch plaatselijk is er voldoende aanbod van zowel huur– als koopwoningen.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 95 m2
Vloeroppervlakte bruto 53 m2
Vloeroppervlakte verkoop 39 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zuid-Beveland
Parkeerruimte Voldoende parkeerruimte op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Wilhelminastraat 88 te Wemeldinge". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: