Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Café met terras en bovenwoning (verkocht)

 
Referentienummer: 10577
 
Omschrijving object:

Warm en sfeervol dorpscafé gelegen aan de doorgaande weg in het Zeeuws-Vlaamse dorp Clinge. Men beschikt over een terras aan de straatzijde (20 zitplaatsen). Aan de achterzijde is een overkapt terras (10 zitplaatsen).
Het café vormt de thuisbasis voor meerdere verenigingen (2 dartteams, fietsclub, visclub, motorclub, schutterij, bingo, etc.). Kortom een café voor jong en oud. Naast de 10 krukken aan de gezellige bar beschikt men nog over 2 pokertafels (10 krukken) en 26 zitplaatsen aan 7 tafels. Op de begane grond bevinden zich verder nog de keurige toilettengroep alsmede een dagverblijf en de (privé)keuken. Dit object is prima onderhouden. Men realiseert een leuke omzet met zeker nog voldoende groeimogelijkheden. Vrij van brouwerij. Speelautomatenverplichting tot 1 juni 2015. Geen overname van personeel. Leuke bovenwoning aanwezig met o.m. 3 slaapkamers. Grote tuin met 2 bergingen.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 825 m2
Vloeroppervlakte bruto 116 m2
Vloeroppervlakte verkoop 69 m2
Woonoppervlakte 117 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Ja
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte In ruime mate aanwezig deels op eigen terrein
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: