Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Referenties

Eetcafé met terras (verkocht)

 
Referentienummer: 10596
 
Omschrijving object:

Sfeervol Eetcafé gelegen aan de doorgaande weg in centrum van het Zuid-Bevelandse dorp Ovezande. Dit object beschikt over een café met aparte eetzaal (totaal groot ca. 150 m²). De grote bar met 18 krukken is beeldbepalend in het café, verder zijn er diverse pokertafels met krukken, stamtafel, openhaard en 2 dartbanen. De dansvloer met danspaal zorgt voor vertier in de avonduren. Het café heeft verder nog beschikking over een ruime keuken. Het aparte eetzaaltje biedt plaats aan 28 eters aan 7 tafels. Het bedrijf is thans beperkt geopend, waarbij de keuken nauwelijks of niet gebruikt wordt. Voor het bedrijf ligt nog een terras. Men tapt thans Jupiler maar er is geen brouwerijverplichting. Automatenverplichting van De Boog Speelautomaten. Geen overname personeel.
Dit object beschikt niet over woonruimte, doch in de regio is voldoende aanbod van zowel huur als koopwoningen. Aanvaarding per direct mogelijk.

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag  
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 230 m2
Vloeroppervlakte bruto 216 m2
Vloeroppervlakte verkoop 149 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Ja
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zuid-Beveland
Parkeerruimte Openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding Per direct mogelijk

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van " te ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: