Hotel-Restaurant met terras en privé appartement (verkocht)

Zeeland - Tholen | Referentienummer: 10684

Bijzonder sfeervol Hotel-Restaurant gelegen nabij de jachthaven van Tholen. Het bedrijf beschikt over een terras met 50 zitplaatsen. Vanuit het restaurant verzorgt men ontbijt, lunch en diner. Het restaurant telt 54 zitplaatsen. De keuken is praktisch en compleet ingericht. Het hotel beschikt over 3 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer allen voorzien van een badkamer met toilet, tv en een koelkastje. Er is een privé appartement aanwezig met schitterend uitzicht op het water, welke o.m. beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met groot ligbad. Geen brouwerijverplichting, overname van 2 personeelsleden.

Het eiland Tholen is met zijn pittoreske plaatsjes en zijn prachtige landschap een bijzonder eiland. De ruim veertig kilometer lange zeewering beschermt het land tegen het water.

Al fietsend of wandelend ontdekken de gasten de mooiste plekjes van Tholen en ervaren ze de verstilde natuur. Tholen is een gastvrije verademing voor iedereen die even tot rust wil komen en dus vooral in trek bij rustzoekers, fietsers, duikers en (sport-) vissers.

Vanuit Tholen-stad is men zo in Bergen op Zoom, via de Oesterdam zo op Zuid-Beveland en in België. De Philipsdam leidt snel naar Schouwen-Duiveland of de Randstad. Maar ook het plezierige woon- en werkklimaat op Tholen vinden veel ondernemers aantrekkelijk.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 279 m2
Vloeroppervlakte bruto 394 m2
Vloeroppervlakte verkoop 229 m2
Woonoppervlakte 72 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Tholen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Watersportplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg