Restaurant met terras en bovenwoning (verhuurd)

Zeeland - Groede | Referentienummer: 10699

Sfeervol restaurant met terras en bovenwoning gelegen in zeer toeristische regio Groede (nabij Cadzand). Het bedrijf beschikt over een groot terras aan de voorzijde (40 zitplaatsen) en een groot tuinterras (50 zitplaatsen) aan de achterzijde. Vanuit de sfeervolle keuken waar de gasten voorheen gewoon een goed glas wijn konden drinken met de kok terwijl hun diner op vakkundige wijze bereid werd, kan lunch en diner verzorgd worden. Het restaurantgedeelte telt circa 40 zitplaatsen en geeft een echt huiskamergevoel. De keuken is praktisch ingericht en beschikt over de noodzakelijke apparatuur. Door omstandigheden is het bedrijf thans gesloten maar in het verleden werden hier zeer hoge omzetten gerealiseerd. Geen afnameverplichtingen en geen overname van personeel.

Bovenwoning
Op de eerste en tweede verdieping is een royale bovenwoning gelegen met o.a. een ruime woonkamer, keuken, badkamer en 5 slaapkamers. De zolder bevindt zich op de derde verdieping.

Regio
Het pittoreske dorp Groede is gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust en is erg geliefd bij de toeristen die in dit artistieke dorp de Vlaamse bouwstijl kunnen bezichtigen. Groede is een zeer actief dorp waarbij de Markt een centrale plaats in neemt. In Groede bevinden zich meerdere kleinere winkels, musea, bierbouwerij, historische herberg en niet te vergeten uitstekende horeca. Het strand bevindt zich op fietsafstand van het dorp.

 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 565 m2
Vloeroppervlakte bruto 316 m2
Vloeroppervlakte verkoop 60 m2
Woonoppervlakte 144 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Redelijk
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Groede
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving.
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg