Bistro met terras (verkocht)

Spanje - Rojales, Alicante | Referentienummer: 10735

Rojales is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 28 km². In 2018 telde de stad een kleine 17.000 inwoners. De laatste 15 jaar zijn er veel buurten bijgekomen zoals Ciudad Quesasa en El Raso waardoor het aantal inwoners behoorlijk is gegroeid. Rojales heeft ook een behoorlijke populatie wat betreft niet Spanjaarden. Meer dan de helft is geen Spanjaard van origine. Er zijn daarom ook winkels en horeca die zich hebben georiënteerd op de buitenlanders die in Rojales en omgeving wonen maar ook op vakantie zijn. Rojales beschikt over een goede winkel- en horecavoorzieningen, een schitterende golfcomplex (https://www.lamarquesagolf.es/en/inicio/) en binnen 10 autominuten rijdt u naar de prachtige zandstranden van Guardamar, La Mata of La Marina. Gaat u liever shoppen dan is op circa 20 minuten rijden La Zenia Boulevard, een schitterend mega shoppingcentrum.
In het centrum van Rojales ligt dit sfeervolle en zeer complete restaurant, Bistro Vivaldi. De Nederlandse exploitante geniet een prima naamsbekendheid en het bedrijf beschikt over een trouwe vaste klantenkring bestaande uit zowel permanente als semipermanente bewoners. Daarnaast vinden jaarlijks ook de vele vakantie vierende toeristen de weg naar dit bedrijf. Het restaurant is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Men beschikt over 40 zitplaatsen binnen en 32 zitplaatsen op het serre-terras. Er is een kleine maar functionele en complete keuken aanwezig.
Dit object beschikt niet over woonruimte maar in overleg kunnen we dit eventueel ook voor u regelen via ons uitgebreid netwerk in deze regio. Onze makelaars zijn ter plaatse uitstekend bekend. Geen overname van personeel en geen afnameverplichtingen. Gelet op de lage huur en de betaalbare overnamesom kun je hier al snel een leuke boterham verdienen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 610
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 30.000
 
Kenmerken
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Spanje
Regio Rojales, Alicante
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg