Sport- en Gemeenschapcentrum Meulvliet (verhuurd)

Zeeland - Tholen | Referentienummer: 10736

In samenwerking met de Gemeente Tholen zijn wij opzoek naar een exploitant/beheerder voor Sport – en Gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Meulvliet is een ontmoetingsplek voor en door de bewoners van Tholen, waar samenwerking en interactie tussen inwoners en verenigingen tot leven komt.
 
Exploitatie
De exploitatie bestaat uit een horecaruimte voorzien van een bar met 15 krukken en 48 zitplaatsen aan diverse tafels. De keuken is ruim en praktisch ingericht en beschikt over alle noodzakelijke apparatuur voor het verzorgen voor onder andere buffetten. Men is vrij om deze ruimte te exploiteren naar eigen inzicht en uiteraard voor eigen verdiensten en men betaald een jaarlijkse pacht van 8% over de omzet aan de Gemeente. Deze pachtsom in incl. gas, water, licht en incl. een tv-abonnement en internet abonnement. Als exploitant is men tevens verantwoordelijk voor de gasten die een zaal huren bij de Gemeente. Men verzorgt hiervoor horeca gerelateerde werkzaamheden voor eigen verdiensten.  Er zijn in totaal 6 zalen en een sporthal met tribune. Er zijn diverse verenigingen actief binnen het sportcentrum zoals: Volleybal, zaalvoetbal, gymnastiek en badminton. Indien zalen niet verhuurd zijn door de Gemeente staat het de exploitant vrij om feesten/partijen te organiseren in de zalen, de verdiensten hiervan zijn voor de exploitant, de opbrengst van de zaalhuur is voor de Gemeente.
 
Als u de nieuwe exploitant wordt, bent u ook (mede-)beheerder.
Als (mede-)beheerder bent u verantwoordelijk voor het opvangen van gasten die gebruik maken van de sportfaciliteiten en zalen, het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen binnen de volgende uren: door de week vanaf 19:00 uur tot 24:00 uur en op zaterdag vanaf 13:00 uur tot 24:00 uur of tot zo lang er activiteiten zijn en mensen aanwezig zijn, anders is aanwezigheid niet verplicht. Zondag gesloten. Buiten deze uren vallen de beheerderstaken voor een beheerder in dienst van de Gemeente. Deze beheerder verzorgt ook de schoonmaak van de zalen alsmede de sporthal en de toilettengroep. Als (mede-)beheerder ontvangt u een salaris op basis van 18 uur per week 0,5 (FTE) Schaal 5 uit de salaristabel gemeenten plus een individueel keuze budget 17,05% van het brutosalaris. Zomervakantie Zuidwest-Nederland (6 weken) is de Meulvliet gesloten. Echter de exploitant mag wel in deze periode voor eigen rekening exploiteren.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 25.000
 
Kenmerken
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Tholen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
 
Aanvaarding
In onderling overleg