Snackbar/Cafetaria op unieke locatie (verkocht)

Zeeland - Renesse | Referentienummer: 10739

Op mooie unieke locatie direct onder aan de duinen van de drukbezochte Noordzee stranden in Renesse bieden wij te koop aan Strandcafetaria Kijkduin. Deze cafetaria/snackbar is direct gelegen aan het parkeerterrein van strand Kijkduin en omringt door grote vakantieparken zoals; Roompot Vakantiepark De Soeten Haert, Vakantiepark Zonnedorp Renesse, Camping Torenweide, Camping de Kempe en diverse hotels en B&B ’s bevinden zich op loopafstand.

De bedrijfsexploitatie bestaat uit geschakelde verkoopunits en ingericht als cafetaria/snackbar voorzien van 32 zitplaatsen aan 8 tafels. Koelvitrine, bakwand met in 2019 vernieuwde ketels en diverse opslagmogelijkheden. Aan de zijkant beschikt men over een ijsuitgifte met recente softijsmachine. Het zonnige terras is ruim opgezet met 12 picknicktafels en genoeg parasols. Er is geen toilet aanwezig echter op het aangrenzende parkeerterrein is een openbaartoilet.

De verkoopunits zijn voorzien van elektra en wateraansluiting, gas doormiddel van aansluiting op een propaan gastank en staan op huurgrond van het waterschap. Het betreft een jaarcontract wat jaarlijks stilzwijgend verlengd wordt voor een oppervlakte van 253 m² tegen een huurprijs van € 8.855 vrij van btw per jaar.  De huidige eigenaresse exploiteert hier al vanaf 2007.
 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 253 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Renesse
Parkeerruimte Voldoende direct naast de deur
Omschrijving ligging Watersportplaats
Badplaats
In Buitengebied
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg