Café-Restaurant met terras (verhuurd)

Zeeland - Colijnsplaat | Referentienummer: 10746

Schitterend aan de Oosterschelde in de Jachthaven van Colijnsplaat gelegen Yachtclub Colijnsplaat. In opdracht van Watersportvereniging Noord Beveland zijn wij opzoek naar een nieuwe exploitant voor de Yachtclub. De jachthaven telt circa 550 ligplaatsen en is met recht één van de grotere jachthavens aan de Oosterschelde. Naast de vele havenpassanten die men jaarlijks mag verwelkomen ligt de jachthaven ook aan een schitterende fietsroute langs de Oosterschelde. De nieuwe exploitant kan zich volledig richten op het horecabedrijf er zijn havenmeesters in dienst van de vereniging die de havenwerkzaamheden verrichten.

De Yachtclub beschikt over een schitterend panoramisch terras met uitzicht op de jachthaven, de Oosterschelde en de Zeelandbrug. Er is een volledig afgesloten serre aanwezig voor de wat koudere dagen. De Serrewand kan volledig worden geopend en zo op een zomerse dag bij het terras worden getrokken. Omdat zowel de Yachtclub als het terras op de eerste verdieping is gelegen is er een personenlift aanwezig voor de mindervalide bezoeker. De toilettengroep bevindt zich op de begane vloer en beschikt ook over een mindervalide toilet.

Het Café-Restaurant is sfeervol nautisch ingericht en beschikt over een mooie bar en circa 90 zitplaatsen aan diverse tafels. Op het terras beschikt men nog eens over circa 50 zitplaatsen. De keuken is praktisch ingericht en beschikt over alle noodzakelijke apparatuur voor een goede exploitatie. Op de 2e verdieping bevindt zicht nog een restaurantruimte deze is thans in gebruik als algemene ruimte voor kinderen of voor havenpassanten die gebruik willen maken van internet/computer.

Naast het Café-restaurant bevindt zich een vergaderzaal waar o.m. het bestuur en leden van de watersportvereniging af en toe vergaderen. 

De huidige huurder/exploitant realiseert een uitstekende omzet en resultaat. Geen afnameverplichtingen en vrij van brouwerij, geen overname van personeel.

Bijzonder leuk en instapklaar object, bij uitstek geschikt voor een horecakoppel waarvan er één de keuken voor zijn/haar rekening neemt.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Huurprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 611 m2
Vloeroppervlakte bruto 297 m2
Vloeroppervlakte verkoop 219 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Colijnsplaat
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging Watersportplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg