Sfeervol café-restaurant-bar aan de Costa Blanca (verkocht)

Spanje - Alicante | Referentienummer: 99002

L'Alfàs del Pi (Spaans: Alfaz del Pi) is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 19 km² en is sinds de jaren 70 een van de meest internationale gebieden van Europa. L'Alfàs del Pi telt 21.494 inwoners (1 januari 2016).

Dit dorp kent een van de hoogste concentratie Europese immigranten van heel Spanje, waaronder voornamelijk Noren, Engelsen en Nederlanders. De regio waarin dit dorp zich bevindt heeft meer snackbars, Engelse pubs, bruine Nederlandse kroegen en zelfs Nederlandse growshops dan elke andere regio in Spanje. Er zijn dan ook veel internationale straatnamen vernoemd naar steden en plekken in de meest voorkomende landen van afkomst, zoals Calle Lillehammer, Calle Bergen, Calle Oslo, Calle de Amsterdam, Calle de Londres, Calle del Roma en zelfs Calle del Alcatraz.

Het is geen regio die, ondanks gratis cursussen Spaans en Valenciaans, uitnodigt tot Spaanse integratie aangezien alles - inclusief verzekeringsmaatschappijen, supermarkten en allerhande sociale voorzieningen - ook beschikbaar zijn in de taal van, en soms puur gericht op Nederlanders, Noren, Engelsen en andere grote groepen immigranten die dit dorp en omgeving telt.

Er zijn in de directe omgeving diverse bezienswaardigheden en met circa 15 autominuten zit u aan de fraaie middellandse zee stranden. Plaatsen als Benidorm, Albir en Calpe bevinden zich op korte afstand van Alfaz del Pi.

In het centrum van dit plaatsje ligt café-restaurant-bar "El Paso". Dit object wordt momenteel geëxploiteerd door een Nederlandse uitbater die er een prima omzet in realiseert. Het bedrijf is recent volledig van nieuwe inrichting voorzien en is up to date. Het sfeervolle terras (circa 100m²) is v.v. terrasverwarming en beschikt momenteel over 40 zitplaatsen aan 10 tafels en 30 krukken rond 6 tontafels. Maximale capaciteit voor eters op het terras bedraagt circa 70 zitplaatsen.
Binnen beschikt men over een oppervlakte van circa 250 m², met o.m. een royale en sfeervolle bar met circa 25 krukken, circa 60 zitplaatsen aan diverse tafels en de stamtafel voor eters en nog diverse hoge tafels v.v. krukken. 2 Dartbanen en een pooltafel zorgen voor vertier voor de bargasten.

De keuken (circa 40 m²) is v.v. alle benodigde apparatuur. Er is een royaal magazijn (circa 70 m²) v.v. stellingen. Nette toiletgroep bestaande uit een herentoilet, damestoilet en een mindervalide toilet. 

Dit object beschikt niet over woonruimte, maar indien gewenst kan ons kantoor hier ook in bemiddelen.

Dit fraaie bedrijf is instapklaar en indien gewenst nog voor de zomer te aanvaarden.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 1.020
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 149.500
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 500 m2
Vloeroppervlakte bruto 460 m2
Vloeroppervlakte verkoop 350 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Spanje
Regio Alicante
Parkeerruimte Openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In overleg