Restaria met woonhuis en terras (verkocht)

Brabant - Oost-Brabrant | Referentienummer: 10528

Bijzonder mooi en goed onderhouden object, gelegen in het centrum van het pittoreske plaatsje Breugel. Het groene dorp Breugel ligt in Zuid-Oost Brabant aan de Dommel en het Wilhelminakanaal en kent naast de eigen bedrijvigheid in het dorp ook een functie als forensendorp voor Eindhoven.
Het op een hoek gelegen bedrijf is, zoals de naam restaria al aangeeft, een mix van enerzijds een cafetaria en anderzijds een restaurant. Men beschikt over een prima op de zon gelegen terras met 17 tafels en 85 zitplaatsen; de fraaie serre biedt naast de verkoopcounter nog plaats aan 5 tafels met 20 zitplaatsen; binnen beschikt men nog eens over 52 zitplaatsen. Naast de nette toilettengroep beschikt men nog over een ruime voorbereidingskeuken met 2 koelcellen en magazijnruimte. In de ruime tuin staan vervolgens nog 2 koelcellen. Men realiseert een uitstekende omzet met zeker nog goede groeipotentie. Geen afnameverplichtingen.
Dit object beschikt over luxe woonruimte met op de begane grond o.m. een ruime entreehal, een grote woonkamer met open keuken en schuifpui naar de tuin en een royale slaapkamer met eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 2 slaapkamers en een badkamer.
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Brabant
Regio Oost-Brabrant
Parkeerruimte Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg