Café-Restaurant met feestzaal, serre, terras, bovenwoning en parkeerterrein (verkocht)

Brabant - Steenbergen | Referentienummer: 10543

Dit schitterende object is gelegen aan de rand van het West-Brabantse Steenbergen. Het warm en bijzonder sfeervol ingericht bedrijf beschikt o.m. over een goed op de zon gelegen terras (36 zitplaatsen); een in het groen verscholen serre (38 zitplaatsen); grandcafé met royale bar, lounge (9 zitplaatsen) en circa 40 zitplaatsen in het café zelf; toilettengroep; specialiteitenrestaurant met openhaard en 32 zitplaatsen; feestzaal (capaciteit van 20 tot 200 personen) met aparte entree, bar, podium, toilettengroep en v.v. alle noodzakelijke faciliteiten; royale en zeer complete  bedrijfskeuken; magazijnen, kantoor, berging alsmede een koel– en een vriescel.
Dit bedrijf is gelegen aan een drukke doorgaande weg op een goede zichtlocatie, goed bereikbaar en beschikt verder nog over een royaal eigen parkeerterrein. Geen afnameverplichtingen. Er is  een ruime bovenwoning aanwezig met o.m. 4 slaapkamers. De staat van onderhoud van zowel het pand als de inrichting is goed.

Voor een horecaondernemer "pur sang" ligt hier een unieke kans vanwege de bereidheid van de verhuurder om een ruime financiële regeling te verzorgen inzake aankoop van het aanwezige inventaris.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1879 m2
Vloeroppervlakte bruto 532 m2
Vloeroppervlakte verkoop 376 m2
Woonoppervlakte 140 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Brabant
Regio Steenbergen
Parkeerruimte Voldoende op eigen parkeerterrein
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
Per direct mogelijk