Café-Cafetaria met zaal, terras en woonhuis (verkocht)

Zeeland - Zeeuws-Vlaanderen | Referentienummer: 10544

Aan doorgaande weg gelegen object bestaande uit een café-biljart  met naastgelegen cafetaria en achterliggende (feest)zaal. Voor het pand ligt een klein terras met 18 zitplaatsen. Het café beschikt over een grote bar met 13 krukken, biljart (eigendom), een pokerbar met 2 krukken en 12 zitplaatsen aan 3 tafels. Verder beschikt het café over een nette toilettengroep en een magazijn. Het cafetaria beschikt over een verkoopcounter, een Rubens bakwand (in 2010 gereviseerd), 14 zitplaatsen aan 4 tafels en een voorbereidingskeuken. Het cafetaria is zowel direct vanaf de straat als via het café te bereiken. Achter het bedrijf staat een vrijstaande feestzaal (99 m²) met werkruimte (35 m²) v.v. bar, dansvloer en diverse zitplaatsen. Op het bedrijf rusten geen afnameverplichtingen. Men tapt Jupiler (Inbev) en de speelautomaten zijn van Loontjens Automaten.
Er is een royale woning aanwezig welke o.m. beschikt over een woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer en een vliering. Achter de zaal ligt nog een ruime tuin.
Verkoop i.v.m. gevorderde leeftijd van de huidige exploitanten. Bij een geschikte kandidaat is de Rabobank bereid te financieren. Aanvaarding in onderling overleg.

Vraagprijs
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 970 m2
Vloeroppervlakte bruto 244 m2
Vloeroppervlakte verkoop 188 m2
Woonoppervlakte 87 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg