Hotel-Eetcafé met groot terras en bovenwoning (verkocht)

Zeeland - Zuid-Beveland | Referentienummer: 10581

Dit bekende en sfeervolle bedrijf is gelegen aan de looproute van de jachthaven naar het centrum van het dorp. Wemeldinge, gelegen aan het kanaal door Zuid-Beveland en de Oosterschelde, beschikt over een grote moderne getijdejachthaven (circa 500 ligplaatsen) en is tevens een hotspot voor sportduikers die in zeer grote aantallen de Oosterschelde verkennen. Rondom Wemeldinge zijn meerdere campings, bungalowparken en een camperopstelplaats gelegen. De bezoekers hiervan maken veelvuldig gebruik van een drietal zandstrandjes. Ook de lokale bevolking, inclusief de omliggende dorpen, maken hier intensief gebruik van. Meerdere fietsroutes voeren door het dorp.
 
 
Eetcafé met zalen
Het sfeervolle eetcafé beschikt over een nostalgische inrichting met een antieke bar en telt 55 zitplaatsen. Men voorziet de gasten van ontbijt, lunch en diner vanuit de de centraal gelegen en compleet en praktisch ingerichte keuken. Verder zijn er nog 2 zalen, een ontbijt en biljartzaal met een capaciteit van 100 personen, en een vergaderzaal met een capaciteit van 36 personen.
 
 
Groot terras
Men beschikt over een tweetal terrassen (in totaal 140 zitplaatsen) welke bijzonder geliefd zijn bij de vele fietsers, lokale bevolking en de toeristen.
 
 
Binnenplaats
Aan de achterzijde van het object is een binnenplaats gelegen, deze grenst direct aan de ontbijt/biljartzaal. Dit maakt de ruimte uitermate geschikt voor feesten en partijen waar bijvoorbeeld een barbecue georganiseerd kan worden of de binnenplaats dient als privé terras voor de gasten.
 
 
Hotel
Het hotel beschikt over 11 kamers (waarvan sommige zee-zicht) en beschikken allen over een eigen badkamer (douche, toilet, wastafel etc.), flatscreen tv, etc. uitbreiding van het aantal kamers is op diverse manieren mogelijk.
 
 
Privé appartement
Het ruime privé appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over onder meer: 3 slaapkamers, badkamer, een ruime woonkamer en een keuken.
Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 951 m2
Vloeroppervlakte bruto 406 m2
Vloeroppervlakte verkoop 285 m2
Woonoppervlakte 80 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zuid-Beveland
Parkeerruimte Voldoende parkeerruimte op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg