(Eet)café met terras en bovenwoning (verkocht)

Zeeland - Zeeuws-Vlaanderen | Referentienummer: 10625

Sfeervol bruin café in het centrum van het dorpje Nieuw Namen in Oost-Zeeuws Vlaanderen. Het actieve dorp Nieuw Namen telt ruim 1000 inwoners en ligt ingeklemd tussen "Het verdronken land van Saeftinghe" en de "Hedwigespolder". Het café ligt direct naast de kerk en aan de enige toegangsweg naar de Meester van der Heijden-Groeve, waar unieke oude grondlagen kunnen worden waargenomen. Het dorp mag zich dan ook verheugen in behoorlijk wat fietstoeristen. Het dorp ligt vastgebouwd aan het Belgische dorpje Kieldrecht en ligt onder de rook van Antwerpen.
Het café heeft een sfeervolle inrichting en beschikt o.m. over een hoefijzerbar met luifel en 17 krukken, een stamtafel (8 zitplaatsen), 15 zitplaatsen aan 5 tafels, 2 statafels en een pokerbar met in totaal nog 8 krukken. Er is een kleine keuken aanwezig die thans nauwelijks benut wordt. Men beschikt over een terras aan de straatzijde. Verder is er nog een afgesloten binnenplaats en een garage waarin de tankbierinstallatie ligt. Men tapt Jupiler, de afnameovereenkomst loopt tot 1 mei 2018. Vrij van speelautomaten. Er wordt een prima omzet en rendement gerealiseerd.
Er is een gedateerde bovenwoning (woonkamer, keuken, 2 slaapkamers) die gerenoveerd dient te worden maar zeker goed voor bewoning geschikt te maken is, e.e.a. in overleg met verhuurder.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 180 m2
Vloeroppervlakte bruto 143 m2
Vloeroppervlakte verkoop 79 m2
Woonoppervlakte 115 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Matig
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende parkeerruimte op de openbare weg
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg, kan op korte termijn