Cafetaria met terras (verkocht)

Zeeland - Zeeuws-Vlaanderen | Referentienummer: 10656

Op toplocatie in het centrum van Sluis gelegen cafetaria met terras. Dit sfeervolle oude vestingstadje heeft een rijk verleden en een internationaal bourgondisch karakter. De winkels zijn hier het hele jaar door 7 dagen per week geopend. Sluis kent een zeer druk dagtoerisme met name van onze zuiderburen. In de directe omgeving bevinden zich meerdere parkeerterreinen.
Het cafetaria beschikt over een zeer complete en nette inventaris (2015), met onder andere een Ola/Swirl ijscorner en een monderne bakwand. Men beschikt over 20 zitplaatsen aan 7 tafels in zeer royale opstelling binnen en op het terras nog eens circa 30 zitplaatsen aan 5 picknicktafels en 2 bankjes. Sinds de start in het voorjaar van 2015 realiseert men een uitstekende omzet. De huidige exploitant heeft meerdere bedrijven in Sluis en draait volledig op personeel. Omdat men zich wil focussen op hun restaurants heeft men besloten het cafetaria te verkopen. Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers.

Een kandidaat die over voldoende eigen middelen beschikt om een overname te kunnen realiseren, verstrekken wij graag meer gegevens over dit schitterende horecabedrijf.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs onroerende zaak
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 95 m2
Vloeroppervlakte bruto 83 m2
Vloeroppervlakte verkoop 73 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg