Restaurant met terras en 4 luxe studio's. (verkocht)

Zeeland - Domburg | Referentienummer: 10662

Algemeen
Op toplocatie in het centrum van Domburg gelegen restaurant De Domburger met 4 luxe studio’s. De Domburger bevindt zich op 4 minuten lopen van het strand en ligt op de doorgaande (loop)route vanaf het Roompot vakantiepark Hof van Domburg en Beautycentrum Spa De Parel naar het stadscentrum. Men beschikt over circa 150 zitplaatsen in het restaurant en 20 op het terras. De keuken is ruim en praktisch ingedeeld en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Ook beschikt men over voldoende opslagmogelijkheden. Het bedrijf is geopend sinds 22 juli 2016 als burgerrestaurant, in 2016 bekroont met de 3e beste burger van Nederland. Men realiseert een uitstekende omzet.
 
De 4 studio’s gelegen direct achter het restaurant zijn luxe en moderne accommodaties en beschikken over een klein gezamenlijk terras. De studio’s beschikken verder over een 2 persoons bed, badkamer met douche, wastafel en toilet, een flatscreen-tv, en een kitchenette met een koffiezetapparaat, fornuis, magnetron en koelkast.
 
 
Omgeving
De winkels zijn in Domburg het hele jaar door 7 dagen per week geopend. Het is tenslotte de meest bezochte en toeristische badplaats van Zeeland. Domburg heeft werkelijk alles voor een perfecte vakantie, één van de beste Zeeuwse stranden aan de Noordzee, golfbanen, beautycentra en groot binnenzwembad, grote vakantieparken en een goed stadscentrum met kwalitatief goede winkels en schitterende horecazaken. Het is dan ook niet voor niets dat Domburg bekend staat als DE badplaats van Zeeland.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 511 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Domburg
Parkeerruimte Voldoende in directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg