Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Verkoop

In dit specialistische segment binnen de bedrijfsonroerendgoedsector voelt Bruggeman Bedrijfsmakelaardij zich als een vis in het water. Onze kennis, ervaring en discretie hebben ervoor gezorgd dat wij een breed netwerk van relaties hebben ontwikkeld binnen de horecasector en aanverwante takken.

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij bemiddelt bij de verkoop of verhuur van uw horecapand en/of verkoop van uw horecabedrijf. Samen met u wordt de vraagprijs vastgesteld voor uw bedrijf en/of pand. Wij stellen voor u een verkooppresentatie op, werven en selecteren serieuze kandidaten zowel uit ons ruime bestand van kandidaat-kopers als middels adverteren in ons eigen HMN-magazine. Dit landelijk verschijnend magazine heeft een oplage van 40.000 exemplaren welke gratis verspreid wordt onder horeca-ondenemers, accountants, banken, horecagroothandels, zowel food als non-food, drankenhandels, brouwerijen, speelautomatenexploitanten, kortom al diegene wie als partij interessant zijn voor u.

Uiteraard wordt uw bedrijf ook via internet aangeboden, via diverse grote aanbod sites onder andere:  www.bruggemangroep.nl, www.horecamakelaars.nl en http://www.fundainbusiness.nl/

Bezichtigingen worden altijd in overleg met u vastgesteld en vinden plaats onder begeleiding van één van onze medewerkers. Indien een kandidaat serieuze interesse heeft voeren wij voor u de onderhandelingen en ronden het proces af met het opstellen van een koop- en/of huurovereenkomst.