Tijdelijke Huur Casco Winkelruimte

Zeeland - Wemeldinge | Referentienummer: 10708

Sluisplateau 37 - Wemeldinge
Nu tijdelijk te huur casco winkelruimte met omheind buitenterrein op goede (zicht)locatie, gratis parkeren voor de deur. Uitstekend bereikbaar en goede ligging t.o.v. de A58.
 
In verband met herontwikkeling van het geheel kunnen wij deze winkelruimte tijdelijk te huur aan bieden voor maximaal 2 jaar vanaf de ingangsdatum. Ook bestaat er de mogelijkheid tot huur van 1 jaar met een optie van nog 1 jaar.
 
Men beschikt over circa 440m² verkoopwinkelruimte (geel gemarkeerd). Er is een gezamenlijke (goederen)entrée (blauw gemarkeerd) met de bewoner van de bedrijfswoning. Het volledige omheinde buitenterrein, m.u.v. de bij de woning horende tuin, behoort tot het gehuurde. Het buitenterrein heeft een oppervlakte van meer dan 600 m² en biedt dus voldoende ruimte voor stalling en/of opslag.
 
De in het object aanwezige bedrijfswoning (groen gemarkeerd) en werkplaats (groen gemarkeerd) zijn geen onderdeel van de aan te huren ruimte. De woning wordt nog bewoond door de oud-eigenaar waardoor er ook buiten de openingsuren toezicht is.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 2.500
Per maand exclusief BTW
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 1963 m2
Vloeroppervlakte verkoop 440 m2
 
Afnameverplichtingen
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting N.v.t.
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Wemeldinge
Parkeerruimte Voldoende direct voor de deur of op eigen terrein
Omschrijving ligging Aan of bij bedrijventerrein
 
Aanvaarding
Per direct beschikbaar